Dr Flamur Krasniqi

Specializant Anestezi-Reanimacion

Dr Flamur Krasniqi, Specializant Anestezi-Reanimacion, Qendra Klinike Universitare e Kosoves, Klinika e Anesteziologjise dhe Mjekimit Intenziv