Shoqata Shqiptare e Kujdesit Intensiv

Rreth Nesh

ASICM është shprehja më e mirë e zhvillimeve aktuale në fushën e Kujdesit Intensiv në mbarë botën.

Anestezistët, pneumologët, kardiologët, kardiokirurgët, neurologët, neurokirurgët, internistët, dhe mjekët infeksionistë po bashkohen për të përmirësuar standartet e sherbimit në reaprtet e Kujdesit Intensiv mbi bazën e bashkepunimit midis specialiteteve.

Ngjarje

Ngjarjet e Fundit

Euroanaesthesia 2024, Munich 2024

Lives 2024, 37-th ESICM Congress Barcelona

Our annual congress attracts over 5,000 intensive care physicians, anaesthetists,... read more

Lives Forum Istambul 2024

This conference aims to present the latest practical concepts on... read more

Euro-Africa Intensive Care 2024

After a successful first edition, the EuroAfrica organising committee is... read more

0
Anëtarë
+
0
Projekte
0
Praktika
0
Shtete

Mjekët

Anëtarët e ASICM