Prof. Asc. Fatos Sada

Prodekan per Shendetesine ne Fakultetin e Mjekesise , Universiteti i Prishtines, Nen-Kryetar i ASICM Kosove

Specialist i Anesteziologjise dhe Mjekimit intensiv