Dr. Florije Marashi

Anesteziste Reanimatore Klinika e Anesteziologjise dhe Kujdesit Intesiv, QKUK

Dr. Florije Marashi, Anesteziste-Reanimatore, Klinika e Anesteziologjise dhe Kujdesit Intesiv, QKUK