Dr. Hafize Rasimi

Specializante Anestezi-Reanimacion

Dr Hafize Rasimi, Specializante Anestezi-Reanimacion, Qendra Klinike Universitare e Kosoves, Klinika e Anesteziologjise dhe Mjekimit Intenziv